Počela sa radom 10. generacija polaznika Škole retorike

Kategorija: Škola retorike
Datum: 12.02.2015

Deseta generacija Škole retorike počela je sa radom u četvrtak, 12. februara 2015. godine, na Fakultetu za državne i evropske studije.

Školom rukovodi mr Ivan Radević, menadžer Fakulteta za državne i evropske studije, magistar ekonomije i prvi magistar retorike u Crnoj Gori, trenutno doktorant na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Na prvom času, polaznici su upoznati sa načinom rada u Školi i osnovnim principima funkcionisanja iste, nakon čega je bilo prostora i da već na prvom času polaznici održe svoj prvi govor.

Na put ka diplomi iz oblasti retorike, u okviru desete generacije polaznika Škole retorike krenuli su: Damjan Medojević, Jelena Gajović, Andrea Stajović, Andrea Tadić, Balša Popović, Matija Novaković, Jelena Milić, Jovana Đurović, Kristina Dedić, Marko Babić, Slađana Martić, Goran Lalević, Matija Đurđevac, Jasmin Bralić, Ana Jovović, Nina Rašović, Marija Marinović, Ivana Milojko, Almir Seferović, Igor Jablan, Mladen Novaković i Nikola Bakoč.

Tokom Škole, polaznici će imati priliku da ovladaju kako teorijskim, tako i praktičnim znanjima i vještinama koje se tiču dobrog govora, debatovanja i pregovaranja.

Predavanja će se održavati svakog četvrtka i svakog drugog utorka, a posljednji čas predviđen je za 14. maj 2015. godine, nakon čega će biti upriličena i svečanost povodom dodjele diploma polaznicima koji uspješno savladaju ovaj kurs, na kojoj će svaki polaznik prezentovati javnosti vještine koje je stekao pohađanjem Škole.