Stipendije Fakulteta evropskog prava i upravljanja (ELGS) u Atini

Datum: 07.09.2016

Obavještavamo zainteresovane kandidate da Fakultet evropskog prava i upravljanja (ELGS) u Atini (Grčka) nudi izvjestan broj stipendija odličnim kandidatima, zainteresovanim za studije u oblasti evropskog prava i upravljanja.
Rok prijavljivanja: oktobar 2016. godine.

Fakultet evropskog prava I upravljanja (ELGS) je moderna međunarodna institucija, čiji je cilj I misija da pruži izvrsnost u trećem stepenu obrazovanja u oblasti evropskog prava I upravljanja, sa vizijom da stvori generacije mladih koji će se identifikovati kao Evropljani i koji će služiti Evropi I širiti ideju, kulturu I vrijednosti Evrope u svijetu.

Fakultet nudi dodiplomske i postdiplomske programe jedinstvenog dizajna, kurikulume bez premca i nove materijale koji omogućavaju studentima visoki stepen personalizacije, fleksibilnosti i interdisciplinarnosti. Studenti mogu da izaberu grupu studija koje nude evropsku perspektivu pravnih studija koje su osmišljene tako da stvore evropskog advokata nove ere, ili grupu koja je fokusirana na studije u oblasti evropskog upravljanja koje doprinosi stvaranju novih generacija visokokvalifikovanih rukovodilaca i lidera, ili može izabrati interdisciplinarni program koji kombinuje oba pristupa.

Fakultet je, takodje, podržan od široke mreže međunarodnih fakulteta, širom svijeta.

Fakultet je osnovala Organizacija za evropsko javno pravo (European Public Law Organization -EPLO) iz Atine (Grčka), a njegova prezentacija je svečano obavljena u predsjedničkoj palati Kvirinale, u Rimu, 18. maja 2016. godine, u prisustvu i riječi hvale Predsjednika Republike Italije, Nj.E Serđa Matarele i predstavnika novoosnovanog Fakulteta, kao i brojnih zvaničnika iz političkog, akademskog i diplomatskog svijeta.

Zainteresovani kandidati mogu naći sve potrebne informacije i objašnjenja o načinu i uslovima apliciranja za ove stipendije na internet adresi: www.elgs.eu ili se obratiti na elektronsku adresu: info@elgs.eu

Photo credit: LOUISA GOULIAMAKI/AFP/Getty Images