Predavanje prof. dr Sava Markovića

Kategorija: Novosti
Datum: 28.05.2015

Prof. dr Savo Marković, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran, održaće u petak, 29. maja 2015. godine, sa početkom u 11:00 h, u Amfiteatru Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran (P.C. Palada), predavanje na temu “Evroatlantske integracije”, u okviru treće pripremne sesije za Debatno takmičenje “Ovaj dom smatra da je snaga argumenata jedina validna”.

Debatno takmičenje organizuje Fakultet za državne i evropske studije u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore, Studentskim parlamentom Univerziteta Mediteran, Udruženjem studenata Univerziteta Donja Gorica, Alumni klubom Škole retorike FDES-a, uz podršku Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO.

Teme o kojima će se debatovati tiču se evropskih i evroatlantskih integracija naše zemlje, a među prijavljenim učesnicima nalaze se studenti sva tri crnogorska Univerziteta i FDES-a.

Pripremne sesije odnosiće se na oblasti evropskih i evroatlantskih integracija, dok će posljednja sesija biti posvećena pravilima debatovanja.