Predavanje prof. dr Gordane Đurović

Kategorija: Novosti
Datum: 27.05.2015

Prof. dr Gordana Đurović, redovna profesorica Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i ekspert za evropske integracije, održaće u četvrtak, 28. maja 2015. godine, sa početkom u 17:30 h, na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore (sala br. 1), predavanje na temu “Evropske integracije Crne Gore”, u okviru druge pripremne sesije za Debatno takmičenje “Ovaj dom smatra da je snaga argumenata jedina validna”.

Debatno takmičenje organizuje Fakultet za državne i evropske studije u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore, Studentskim parlamentom Univerziteta Mediteran, Udruženjem studenata Univerziteta Donja Gorica, Alumni klubom Škole retorike FDES-a, uz podršku Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO.

Teme o kojima će se debatovati tiču se evropskih i evroatlantskih integracija naše zemlje, a među prijavljenim učesnicima nalaze se studenti sva tri crnogorska Univerziteta i FDES-a.

Pripremne sesije odnosiće se na oblasti evropskih i evroatlantskih integracija, dok će posljednja sesija biti posvećena pravilima debatovanja.