„ENTER YOUR FUTURE“ radionice za sve studente

Datum: 27.12.2014

Studentska organizacija AIESEC Montenegro je pripremila nove radionice koje će crnogorskoj omladini pomoći da razvije praktične vještine kroz neformalno obrazovanje.

AIESEC Montenegro po drugi put organizuje projekat „Enter Your Future“ u okviru kojeg crnogorski studenti i srednjoškolci imaju priliku da steknu nova znanja i vještine iz različitih oblasti neformalnog obrazovanja. Zimsko izdanje projekta se sastoji iz četiri radionice – SOFT SKILLS, DEVELOPING PROFESSIONAL PROFILE, WORLD MEDIA i PORTUGuESE LANGUAGE. Sve radionice će se održavati na Ekonomskom fakultetu u Podgorici u periodu od 19. januara do 1. marta 2015. godine.

Radionica „soft skills“ podrazumijeva rad na razvijanju prezentacionih i komunikacionih vještina, načina pregovaranja, vođenja projekata i još mnogo toga. Kroz radionicu „developing professional profile“ učesnicima se pruža mogućnost da se razviju na ličnom i profesionalnom nivou kroz sticanja vještina kao što su pravilno pisanje motivacionih pisama, kreiranje ubjedljivog CV-a, upravljanje vremenom (time management), te će biti u prilici da kroz simulacije nauče kako da predstave sebe na formalnim intervjuima na najbolji mogući način. Radionica „world media“ je namijenjena studentima i srednjoškolcima koji žele da unaprijede znanja i vještine iz oblasti novinarstva koja su neophodna za profesionalno pisanje članaka i medijskih tekstova. Predavači će prenijeti učesnicima i znanja o razumijevanju načina rada medija i kvalitetnog komuniciranja sa istima. Radionica „portuguese language“ pripremljena je za učesnike svih profila i ljubitelja ovog romanskog jezika i kulture. Učesnici će biti u prilici da se upoznaju sa osnovama jezika, kulturom, tradicijom i običajima ove zemlje.

Sve radionice biće na engleskom jeziku.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti do 18. januara 2015. putem online aplikacije http://bit.ly/1zoeLeB.

Cijena učešća na radionici u trajanju od mjesec i po dana iznosi 20 eura, dok je učešće na dvije radionice 30 eura. U cijenu je uključen sertifikat o učešću, Enter Your Future majica kao i AIESEC poklon paket.

Više informacija i detalja o programu može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici projekta – https://www.facebook.com/enteryourfutureMNE.

Za sva dalja pitanja, zainteresovani se mogu obratiti mailom na aiesecmontenegro@gmail.com.