Vladan Golubović

Datum rođenja:

13. 02. 1979.

Mjesto rođenja:

Podgorica

FDES generacija:

2009.


Trenutno zaposlenje:

Konsultant, organizacioni i projektni/programski menadžment

Projektni tim FDES-a


O FDES-u:

Tokom dosadašnjeg bogatog radnog iskustva u zemlji i inostranstvu, najprije u nevladinom sektoru, a kasnije i u međunarodnim organizacijama, imao sam prilike da steknem brojna nova znanja i vještine, upoznam se sa radom Ujedinjenih nacija u našoj zemlji, regionu i svijetu, kao i da sarađujem sa mnogim institucijama u našoj zemlji i šire.

FDES mi je omogućio da proširim svoje znanje kroz praktičnu i teorijsku dimenziju učenja, i na taj način me osposobio da lakše usvajam nova znanja koja su neophodna u svakodnevnom radu i životu.

Fakultet pruža studentima odličnu mogućnost upoznavanja sa radom crnogorskih insitutucija kroz studijske posjete i obavezno tromjesečno stažiranje na završnoj godini studija u nekoj od institucija. Na taj način studentima se pruža prilika da nakon završenih studija puno lakše pronađu svoje mjesto na tržištu rada.

Pružanje šansi studentima za sticanje praktičnih znanja i vještina iz oblasti retorike, liderstva, strateškog planiranja, kao i izrade projektnih prijedloga i javnih politika je nešto po čemu je FDES prepoznat i jedinstven u Crnoj Gori.

Sa velikim zadovoljstvom preporučujem mladim ljudima u Crnoj Gori da upišu FDES kao najbolje rješenje za nastavak svog školovanja, sticanje novih znanja i vještina koje su realno potrebne i utemeljene u onom što su stvarne potrebe poslodavaca na našem tržištu rada, i stvaranja jedne bogate i uspješne karijere.